За пореден път Мелания Тръмп бе заснета да страни от

...
 За пореден път Мелания Тръмп бе заснета да страни от
Коментари Харесай

Тръгва ли си Мелания от Тръмп?

 

За следващ път Мелания Тръмп бе снимана да страни от брачна половинка си Доналд Тръмп. Когато двамата кацнаха във Флорида, оставаше единствено час преди Джо Байдън да стане идващият президент на Америка.

Излизайки от самолета, Доналд Тръмп се спря, с цел да може пресата да му направи фотоси, махайки и усмихвайки се. Но Мелания, която бе облечена в красива дизайнерска рокля, единствено погледна през рамо и продължи да се отдалечава от брачна половинка си.
Видеото, в което Мелания просто си потегля от Доналд Тръмп, е гледано милиони пъти.

Любителите на раздялата в фамилията на Тръмп дават още доказателства -. по какъв начин Доналд Тръмп младши, Ерик Тръмп и Иванка Тръмп наблюдават прочувствено прощалната тирада на татко си, а Мелания просто се усмихвала, до момента в който се качвала в хеликоптера, с цел да заминат за Флорида.

Това обаче е единствено едната страна. Други консуматори на обществените мрежи настояват, че през последните дни двойката била по-сплотена от всеки път. Мелания освен нямала да напусне Тръмп, а даже щяла отсега нататък да има водеща роля в фамилията и обществото.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР